Košarkaši Borca na domaćem terenu poraženi od Bosne

KK Bosna je u drugom kolu domaćeg šampionata pobijedio Borca u Banjaluci rezultatom 83:80 te su tako Studenti stigli do druge ovosezonske pobjede.

Imali su gosti na poluvremenu dva poena prednosti, bilo je 42:40 da bi Borac treću četvrtini riješio u svoju korist rezultatom 24:16 i u posljednjih deset minuta ušao sa šest poena prednosti, bilo je 64:58.

To je Bosna nadoknadala u posljednjoj dionici meča i došla do pobjede na ovom teškom gostovanju, a heroj je bio Lutete koji je u posljednjoj sekundi pogodio trojku i utišo domaće navijače.

Do pobjede ih je vodio Haris Delalić sa 16 poena i tri skoka dok su Jarrod Vest i Dimitrius Undervud dodali po 13. Vest je dodao četiri asistencije tri skoka, a Undervud šest skokova i četiri asistencije. Još je dvocifren bio Petar Kovačević sa 12 poena.

U dresu Borca najbolji su bili Srđan Gavrić i Đorđe Topolović sa po 18 poena dok je Tiron Haris dodao 16 uz sedam asistencija i četiri skoka. Još je dvocifren bio Vuk Bošković sa deset poena, pet asistencija i četiri skoka, prenosi Glas Srpske.

Tagovi: