U Banjaluci kafići zatvoreni u 21 ulici, dođite ranije po djecu u vrtiće

Povodom dolaska ruskog ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova, koji će 21. septembra posjetiti Banjaluku, izdata je naredba o privremenoj zabrani rada ugostiteljskih i poslovnih objekata na području grada.

Zabrana se odnosi na petak 21. septembar, od 12 do 20 časova, za objekte u ulicama: Kralja Petra I Karađorđevića, Trgu Republike Srpske, Vladike Platona, Gundulićevoj, Ulici Branka Ćopića, Aleji Svetog Save, Bulevaru srpske vojske, Ulici Slobodana Jovanovića, Jovana Dučića, Krajiških brigade, Trive Amelice, Voždovačkoj, Petra Kočića, Pave Radana, Nedeljka Čabrinovića, Jaroslava Plecitija, Kralja Petra II, Marije Dimić, Ivana Gorana Kovačića, Ulici Mladena Stojanovića i Milana Radmana.

U Centru za predškolsko vaspitanje i obrazovanje potvrdili su da neće biti promjena u radu javnih vrtića, iako su u Banjaluci najavljene posebne mjere bezbjednosti.

Iz Centra su ipak preporučili roditeljima da, ukoliko strahuju od gužvi u gradu, s obzirom da će pojedine ulice biti zatvorene, po djecu dođu ranije  nego inače.

Tagovi: