Uhapšen osumnjičeni za brutalno ubistvo, motiv ljubomora

Dalibor M. (36) uhapšen je zbog sumnje da je nožem usmrtio  Ariela Bogdanovića (28), a motiv ovo zločina je navjerovatnije ljubomora i sukob oko djevojke, potvrđeno je za naš portal.

Iz Policijske uprave Banjaluka su saopštili su da je uhapšen D.M. za koje postoje osnovi sumnje da je počinio teško ubistvo.

- Po nalogu postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka navedeno lice će nakon završene kriminalističke obrade i kompletiranja i dokumentovanja predmeta uz Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti sprovedeno u  okružno tužilaštvo - rekli su u PU Banjaluka ne navodeći detalje.

Prema nezvaničnim informacijama sumnja se da je motiv ubistva ljubomora i da su se Bogdanović i osoba koja ga je izbola nožem posvađali i potukli zbog djevojke. Navodno su se potukli nedaleko od Kampusa i tržnog centra “Delta” da bi Bogdanović pokušao da pobjegne, ali ga je ubica stigao i izbo nožem. Izvor blizak istrazi je rekao da se provjeravaju određene činjenice kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog zločina.

Ubistvo mladića su snimile kamere video nadzora i na snimcima se vidi da napadač trči za žrtvom preko ulice te ga sustiže, ubada nožem s leđa i obara.

Na snimcima se vidi da je napadač zatim prišao mladiću koji je ležao te ga ubo nekoliko puta nožem snažnim zamasima. Nakon toga je pobjegao, a žrtva je ostala da leži.

mojabanjaluka.info