Stonoteniseri "Vrbasa" u Podgorici osvojili sedam medalja (FOTO)

Članovi stonoteniskog kluba za osobe sa invaliditetom "Vrbas" iz Banjaluke, koji nastupaju za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, bili su uspješni na Međunarodnim prvenstvu Crne Gore "Podgorica Open 2019". Osvojili su tri zlatne medalje, jednu srebrnu i tri bronzane.

Prvog dana, u pojedinačnom takmičenju, osvojene su četiri medalje: kategorija kolica Pero Savić K-3-5 spojene kategorije osvoijo je treće mesto, kategorija stojećih igrača Haris Eminović K-6 prvo mjesto, Darko Pavlić kategorija K-9 zaustavljen je u četvrtfinalu, Kasim Cerić kategorija K-9 osvoijo je treće mjesto, a Ivica Vidiček kategorija K-10 osvoijo je drugo mjesto.

Drugog dana turnira nastavljen je ekipni dio takmičenja, a naše tri ekipe osvojile su tri medalje.

Ekipa u kategoriji K-6 u sastavu Haris Eminović (BIH) i Miljan Cerovac (MNE) osvojili su sjajno prvo mjesto, ekipa u sastavu Vidiček Ivica, Darko Pavlić i Kasim Cerić (svi iz BIH) K-8-10 spojene kategorije, nakon fenomenalnog nastupa, osvolili su prvo mjesto, ekipa kategorija spojene kategorije K-3-5 kolica Pero Savić (BiH) i Robert Avdić (SRB) treće mjesto.

Nastup reprezentacije Bosne i Hercegovine na "Podgorica Open 2019" bio je više nego uspješan.

Uspješniji od ostalih stojećih igrača bio je Haris Eminović K-6 kategorija koji je osvoio dvije zlatne medalje bez izgubljenog seta.

- Svaka čast za mladog Harisa Eminovića, čestitke svim takmičarima koji su napravili veliki rezultat - poručili su iz kluba.