Stanivuković odgovorio Petkoviću: Vama nikada napeći kolača!

Odbornik SDS-a u Skupštini Grada Banja Luka Aleksandar Petković uputio je otvoreno pismo gradonačelniku Banje Luke Drašku Stanivukoviću u kojem je, između ostalog, tražio da se prvi čovjek grada na Vrbasu izjasni o rezultatima izbora za predsjednika Republike Srpske.

Petković je u pismu naveo kako je Stanivuković svojevremeno bio brutalan prema političkim protivnicima i čak ih je, kako je istakao, nazivao teškim riječima.

- Šta se to promijenilo unazad dvije godine da se sada ćuti na pljačku, uništavanje svega koje ubija nadu za ovaj naš dobri narod? Neću ni da pomislim, kamoli da vjerujem da ćete sa toga puta skrenuti – naveo je Petković.

On je dodao kako je svima jasno da izbori postaju besmisleni, jer nisu odraz onoga što narod želi.

- Ako prihvatite ovako brutalno prekrajanje volje naroda, prekršili ste svetu zakletvu koju ste dali za svoga strica heroja ovoga naroda. Ovo konstatujem i opet kažem neću ni da pomislim, a kamoli da vjerujem da se to može desiti – poručio je Petković.

Stanivuković je ubrzo odgovorio.

- Vama kolača nikad napeći. 2018.godine donio sam jedinu pobjedu u opštem porazu opozicije. 2020. godine donio sam najvažniju pobjedu za opoziciju, mjesto gradonačelnika. 2022. najbolji lični i opšti rezultat, odbrana Banje Luke i Jeleni najveću podršku. I ovog trenutka niste zadovoljni sa čim? Umjesto traženja sitničavih mana meni, pogledajte rezultate drugih saboraca, gradova, opština i još mnogo čega – odgovorio je Stanivuković.

mojabanjaluka.info

Tagovi: