Stanivuković Dodika nazvao švercerom, a on mu odgovorio (VIDEO)

Ako je neko nekada bio švercer, on uvijek želi da bude švercer, rekao je poslanik PDP Draško Stanivuković u obraćanju članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku.

– Mi poslanici nismo kutije ronhila ni litre benzina, nego ljudska bića. To znači da kada nas neko slaže, ostavlja trag na nama. Kada nešto s vama dogovorimo, nemamo garanciju da ćete to ispoštovati. Rekli ste da su Karadžić i Mladić veliki Srbi, pa izjavili da ih treba hapsiti. Rekli ste da ste za NATO, pa onda protiv. Rekli ste da ćete se povući iz Sarajeva, pa sada nećete. Koji ste Vi Dodik? Tenderi pripadaju vašoj porodici – rekao je Stanivuković.

Dodik je odgovorio da nema nijednu presudu da je prekršio zakon, osim za brzu vožnju kad je bio mlađi.

– A proganjan sam najmanje 10 godina. Nikada u životu nisam švercovao. Ako tražite Dodika, otiđite na izbore i vidjećete ko sam. I da sam mislio da se povučem iz politike, e sada neću, pobijediću vas kad god hoćete. Nema dokaza da se nešto krade. Mlad si, nemoj da vrijeđaš. Može neko da ti se ne sviđa, ali poslanici treba da govore istinu – rekao je Dodik.

Dodik je dodao da je u ratu bio komandir jedinice policije za kontrolu ratnog aerodroma, dok nije počeo da radi posao poslanika.

– Ovaj čovjek ovdje je glasao za formiranje Vojske Republike Srpske. Kad god je napadnut SDS, smatrao sam tada da je napadnuta Srpska. Da, pričao sam o Karadžiću, ali sam otišao u Hag i rekao šta sam imao – rekao je Dodik.

Rekao je da su rađena istraživanja u Bijeljini prema kojima SNSD ima prednost od 6 odsto u odnosu na SDS.

– Što se tiče Banjaluke, vi ste tek na petom mjestu. Prvi sam ja, druga je Željka, treći Igor, pa tek negdje tamo neki koji su se kandidovali za gradonačelnika. Nećete pobijediti – rekao je Dodik.

On je potom ponudio Mirku Šaroviću i Branislavu Borenoviću da njih trojica nasamo pokušaju usaglasiti jedinstven dokument, ali ni to nisu prihvatili.

Dodik: Rezervisali smo sav praseći i jagnjeći fond da pobjedimo na narednim izborima

 

 
Milorad Dodik: Rezervisali smo sav praseći i jagnjeći fond da pobjedimo na narednim izborima u Banjaluci

Milorad Dodik: Rezervisali smo sav praseći i jagnjeći fond da pobjedimo na narednim izborima u Banjaluci. Imam popisanih 55000 ljudi u Banjaluci koji će glasati za mene, džaba se borite, sa govornice je poručio Dodik.

Posted by BUKA on Monday, November 11, 2019