Stižu glumci: Premijera filma “Vojna akademija 5” u Cineplexxu Palas

U srijedu, 9. oktobra u 20 časova u Cineplexxu Palas, uz prisustvo glumačke ekipe, biće održana banjalučka premijera filma Vojna akademija 5.
Premijeri će prisustvovati Bojan Perić, Slaven Došlo, Đorđe Stojković, Ivan Mihailović, Dragana Dabović i Vaja Dujović.

Peti nastavak „Vojne akademije“ donosi avanture poznatih junaka, a u priču uvodi i neke nove likove. Naši omiljeni junaci ovoga puta prolaze kroz nove životne izazove, od poslovnih, poput kapetana Danijela Stošića koji pokušava da se vrati staroj ljubavi – letenju, borbe za opstanak veze Roksande i Vasiljevića, ali i borbe za potomstvo Saše i Klisure. Pratimo i avanture mladih potporučnika koji se trude da prežive u divljini, na obuci za specijalnu jedinicu, kada na test izdržljivosti dolaze njihova prijateljstva i ljubavne veze.

U glavnim ulogama našli su se naši poznai glumci Bojan Perić, Nina Janković, Jelisaveta Orašanin, Miloš Timotijević, Slaven Došlo, Andrea Ržaničanin, Vaja Dujović, Anđela Jovanović, Vučić Perović, Viktor Savić, Đorđe Stojković, Miodrag Dragičević i Jovan Jovanović. Režiju potpisuje Dejan Zečević, a za scenario filma je bio zadužen Željko Hubač.

Vojna akademija 5 je na redovnom repertoaru Cineplexxa Palas od 10. oktobra i igraće u terminima 16:00, 16:55, 18:30, 19:30, 21:00, 22:00.

Ulaznice su u prodaji.