Poznata imena trojice uhapšenih u policijskoj akciji "Kelner"

 

Milan Grujić (37), Dalibor Panić (37) i Dušan Glišić (27) uhapšeni su u petak u Gradišci u okviru policijske akcije "Kelner". Pomenuti trojac se sumnjiči da je unazad godinu i po nabavljao i drugim licima na području Gradiške prodavao drogu.

Prema nezvaničnim informacijama Dalibor Panić i Dušan Glišić nabavljali su kokain od Milana Grujića i distribuirali korisnicima najčešće u tim ugostiteljskim objektima gdje su zaposleni. Dalibor  Panić je bio konobar u kafiću "Petica", Dušan Glišić takođe konobar u "Gurmanu", dok je Milan Grujić radio na benzinskoj pumpi "Krajina petrol".

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Gradiška izvršeni su pretresi na više lokacija na području ovoga grada koje koriste osumnjičeni. Uz spornu materiju, pronađeni su i drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

Akciju, usmjerenu na suzbijanje proizvodnje i rasturanja droge, izveli su pripadnici Policijske uprave  Gradiška u saradnji sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS, a pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

B. Grgić

 

Tagovi: