Popustomanija za mlade od 15 do 35 godina

U jeku rasta cijena i globalne krize u Banjoj Luci Popustomanija omogućava veliki broj godišnjih ušteda za osobe od 15 do 35 godina. Popustomanija je nastala iz želje da se pokrene nova priča za mlade iz Banje Luke i drugih gradova u BiH koja će omogućiti veliki broj ušteda na godišnjem nivou.

Direktor Popustomanije Milan Bajić ističe da će stvoriti veoma korisnu zajednicu za mlade.

- Osim popusta, mladi će imati priliku da koriste i razne druge pogodnosti kao što su posebne ponude samo za članove, pristup kampovima, seminarima i skupovima, a sve uz mogućnost dodatne zarade korišćenjem kartica i preporuka drugima - kaže Bajić.

Put od ideje do realizacije nije bio lak i još uvijek traje. Plan je, dodaje on, da se stvori jaka zajednice sa dosta korisnika, a za to je potrebno vrijeme.

- Mladi su veoma zainteresovani, jer im kartica štedi novac, pa svaka mlada osoba od 15-35 godina koja želi da štedi i zaradi ima razlog da uzme karticu i postane član Popustomanije. Korišćenjem kartice samo nekoliko puta sa našim partnerima mladi već sada mogu otplaćivati godišnje članstvo, a sve preko toga su plate i uštede koje nisu zanemarljive - rekao je Bajić.

Trenutno nude preko 20 popusta i mrežu popusta, a partneri se svakodnevno šire.

- Plan je da imamo popuste iz skoro svake grane koju mladi koriste, a to uključuje putovanja, prevoz, smeštaj, butike, restorane, pozorišta, nakit, usluge, stomatologe i doktore, apsolutno sve grane koje mogu koristiti mladima - kaže Bajić. .

Bajić ističe da je u narednom periodu u planu realizacija zanimljivih putovanja i druženja za članove Popustomanije.

- Godišnja članarina iznosi samo 35 KM, a članovi imaju mogućnost otplate kartice za nekoliko dana korišćenja usluga naših partnera ili putem preporuka – rekao je Bajić. 

J. Jelić

Tagovi: