Policijska akcija u Banjaluci: Djevojke priznale prostituciju

Djevojke, koje su protekle noći zatečene u lokalu “Caribic Dance”, u sklopu hotela "Ćetojević" u Banjaluci, priznale su da su novac u gotovini, koji je kod njih pronađen, zaradile prostitucijom, potvrdili su izvori “Nezavisnih novina”.

U objektu je, kako navode naši sagovornici, zatečeno šest djevojaka, koje su inače radile kao plesačice, od čega su dvije Banjalučanke, a preostale četiri iz Srbije, s tim što nisu prijavile boravak u Banjaluci.

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka su protekle noći realizivali akciju "Dolar", a koja je usmjerena na otkrivanje prostitucije i prodaje droge.

"Nezavisne novine" nezvanično saznaju da je policija u ovaj objekat ušla oko 23.15 časova, te je utvrđeno da je radio uprkos odlukama po kojoj može raditi do 22 sata. Unutra je zatečeno oko 20 gostiju i svi su legitimisani.

"U objektu su zatečena četiri državljanina  Slovenije, koji su testirani na droge, i tri su bila pozitivna na kokain, a kod jednog lica je pronađen kokain", ističu sagovornici "Nezavisnih".

Kako dodaju izvori, uhapšeno je 11 lica, a među njima i vlasnik lokala Lari Živković  iz Prnjavora.