Otvoreno glasanje za najbolju pjesmu Ritma Evrope

Banjaluka, Šipovo, Mrkonjić Grad, Ribnik… cijela naša regija nema svog kandidata, ove djevojke treba da budu zajednički favoriti.

Pošto iz ove regije za Ritam Evrope, Malu Evroviziju kako je zovu, imamo talentovanu Draženu i Unu iz Јezera podržimo ih svi svojim SMS glasom.

Opština Јezero je u martu 2021.godine potpisala sporazum sa Igorom Karadarevićem, direktorom najvećeg takmičenja za mlade telente "Ritam Evrope".

Održana je audicija u opštini Јezero na kojoj su izabrane prve predstavnice Dražena Nikolaš i Una Palalić. Djevojke su se sa stručnim timom vrijedno spremale kako vokalno, tako i koreografski.

Pored toga što predstavljaju svoju opštinu, ove djevojke su i predstavnice države Izrael, a pjesma sa kojom nastupaju nosi naziv "Set me free".

Nakon tromjesečnih priprema Dražena i Una su snimile spot čija se promocija očekuje 25. septembra na RTRS-u.

Načlnica Snežana Ružičić, zajedno sa svojim predstavnicama, planira promociju spota i u susjednim opštinama koje nemaju svog predstavnika na ovom takmičenju.

Podršku djevojkama i opštini Јezero možete dati tako što ćete poslati SMS na broj 091510720, a tekst poruke je: Pjesma (razmak) 14. Cijena jedne poruke je 0,92 KM, a broj poruka koji možete da pošaljete je neograničen.

(RTRS)

Tagovi: