Novi detalji sukoba u Banjoj Luci

Fudbaler Ljubića  nije ozbiljnije povrijeđen.

Fudbaler FK „Krupa na Vrbasu“ Dušan Čelar iz Beograda nožem je više puta ubo igrača FK  Ljubić iz Prnjavora Miloš Čudić, ali na sreću nije mu nanio opasne povrede,  potvrđeno je našem portalu.

Kako smo saznali od izvora bliskog fudbalskom  klubu „Ljubić“ Čelar je Čudića ubo više puta u predjelu vrata, ruke i lopatice.

- Navodno su se njih dvojica sukobili, ali zbog čega to ne znamo. Sreća je da Čudić nije zadobio ozbiljnije povrede koje bi ugrozile njegov život. Iako je na prvu kako smo dobili informacije djelovalo da je teško povrijeđen na kraju se sve dobro završilo i on nije životno ugrožen i ne radi se o opasnim povredama. Čuli smo da je pušten na kućno liječenje - rekao je naš izvor iz kluba Ljubić.

Ovaj krvavi napad desio se  18. novembra u ulici Mlađe Ćusića u Banjaoj Luci, a svemu je prethodila kraća svađa dvojcie fudbalera. Tokom obračuna i Čudić je navodno udario i Čelara koji takođe nije ozbiljnije povrijeđen.

Iz Policijske uprave Banja Luka, navodeći inicijale, ranije saopšteno da je osumnjičeni Čelar uhapšen u subotu.

- Službenici Policijske uprave Banja Luka obavili su kriminalističku obradu D. Č. iz Srbije, zbog sumnje da je počinio krivično djelo pokušaj ubistva. Policiji je u petak prijavljeno da je došlo do tuče između dva lica, a tom je prilikom D. Č. nožem nanio tjelesne povrede oštećenom licu u predjelu vrata – saopšteno je iz PU Banja Luka.

Dodali su da je oštećenom i osumnjičenom ukazana ljekarska pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske, kao i da je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banja Luka.

- Tužilac se  izjasnio da se radi o navedenom krivičnom djelu pokušaj ubistva, te da se nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv lica D. Č. dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu – navode u policiji.

mojabanjaluka.info