Novak Đoković poslao poruku Banjalučanima (VIDEO)

"Srpska open" teniski čelendžer u Banjaluci počinje danas, a turnir će se igrati za nagradni fond od 44.820 evra, odnosno 80 ATP bodova.

Novak Đoković koji je najbolji svjetski igrač poslao je poruku podrške i poručio da se nada da će uskoro posjetiti Banjaluku.

"Dobar dan svima, pomaže Bog, pozdrav iz Njujorka za sve drage Banjalučane i bratski narod u Republici Srpskoj. Žao mi je što ne mogu budem sa vama prisutan, toliko lijepih stvari sam čuo o Banjaluci, o banjalučkom teniskom Čelendžeru, koji se tradicionalno organizuje unazad  mnogo godina. Na ovom turniru su igrali moji veliki prijatelji poput Viktora Troickog. Zahvaljujem se kao teniser, kao neko ko toliko voli ovaj sport, što ulažete toliko stvari i sredstava u razvoj sporta na našim prostorima. Čelendžer u Banjaluci je preživio mnoge stvari, u okolnim zemljama neki čelendžeri su se otkazivali, a Banjaluka je nekako uvijek opstala i na tome vam zaista čestitam. Želim vam od srca sve najbolje ove godine. Siguran sam da će sve proći u najboljem mogućem redu i nadam se da se uskoro vidimo", poručio je Novak.

Mečevi osmine finala počeće danas, a finale je na rasporedu u nedjelju 12. septembra na terenu Nacionalnog teniskog centra Teniskog saveza Republike Srpske.