Nakon svađe prvo pretučen, pa teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu, zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje, za koje je zaprijećena kazna zatvora od šest mjeseci do pet godina, određeno je zadržavanje prema M. Ž. (39), M. R. (31) i S. Ž. (32).

Naime, osumnjičenima se stavlja na teret da su dana 01.10.2022. godine, oko 4 časa i 15 minuta, u blizini mlina „Matejić“ na lokalnom putu Mihajlovac-Ralja, oštećenima M. I. i B. N. nanijeli više udaraca nogama i rukama, od kojih su oštećeni zadobili tjelesne povrede, te da su istom prilikom čvrstim predmetom oštetili putničko motorno vozilo u vlasništvu jednog od oštećenih. Ovom događaju je prethodila duža verbalna rasprava u lokalnom ugostiteljskom objektu u Mihajlovcu.

Naime, neposredno nakon opisanog događaja, iz za sada neutvrđenih razloga, upravo na oštećenog M.I, koji se tom prilikom kretao lijevom kolovoznom trakom, naletjelo je putničko motorno vozilo kojim je upravljao M. Ž. (29).

Oštećeni M. I. je zbog zadobijenih teških tjelesnih povreda prebačen na Klinički centar u Beogradu, gdje mu je nakon hirurške intervencije odstranjena slezina, a zbog mnogobrojnih povreda u vidu preloma se za sada nalazi u vještačkoj komi, a na osnovu rezultata istrage biće utvrđeno da li se opisani događaji nalaze u uzročno-posljedičnoj vezi kao i tačni uzroci nastanka pretrpljenih povreda, piše Nova.

 

srpskainfo.com

Tagovi: