Nakon dvogodišnje pauze “Ćevap fest” ponovo u Banjoj Luci 

“Ćevap fest”, popularna gastro manifestacija koja slavi najpoznatiji banjolučki brend, biće održana u gradskom parku “Petar Kočić” od sedmog do devetog oktobra.

Promoter ove manifestacije Nebojša Kuštrinović ističe da se popularni "Ćevap fest" poslije dvogodišnje pandemijske pauze na velika vrata vraća u svoj grad, te poziva sugrađane da u velikom broju posjete ovu manifestaciju.

Prema njegovim riječima, ovo će biti četvrto, i, kako kaže, možda i najbolje izdanje već tradicionalnog "Ćevap festa" koji je proteklih godina privlačio na desetine hiljada posjetilaca iz Banje Luke i okolnih gradova.

- Osim najboljih ćevapa, naše sugrađane na festivalu očekuje mnoštvo zabavnih sadržaja, a po po prvi put organizovaćemo jedinstveno takmičenje – ko najbrže pojede veliku porciju banjolučkih ćevapa kući će se odvesti sa vrijednom nagradom – ističe Kuštrinović.

Prema njegovim riječima, pored mnogobrojnih muzičkih sadržaja posjetioci će biti u prilici da uživaju u nastupima mađioničara i stend ap komičara.

- Sve u svemu, za svakog će biti ponešto i niko se ne bi trebao vratiti kući razočaran. Trenutne prognostičke karte ukazuju da će nas i vrijeme poslužiti i da će idući vikend zaista biti "miholjsko ljeto", sa ugodnom dnevnom temperaturom od oko 22 stepena – navodi Kuštrinović. 

On dodaje da će detaljan program manifestacija biti objavljen već ovih dana. 


Kuštrinović ističe da su ćevabdžije zdušno prihvatile poziv za učešće na festivalu, te da će na festival učestvovati najpoznatije gradske ćevabžinice koje gaje dugogodišnju tradiciju spravljanja banjolučkog ćevapa, najpoznatije gastro delicije grada na Vrbasu.

T. B.