Na prvenstvu Srpske 12 klubova

U Prnjavoru je svečano otvoreno Taekvondo prvenstvu Republike Srpske na kome se predstavnici 12 klubova iz devet gradova Srpske takmiče u disciplinama borbe i forme.

Predsjednik Taekvondo saveza Republike Srpske Branislav NJegovan zadovoljan je odzivom ekipa, a takmičarima je poželio uspješan nastup, fer i korektnu borbu.

NJegovan, koji je i trener Taekvondo kluba "Prnjavor", rekao je Srni da ovaj klub nastupa u podmlađenom sastavu, ali se očekuje da se pokažu u najboljem svjetlu i osvoje jedno od prva tri mjesta.

Svečanom otvaranju u ime opštine Prnjavor prisustvovao je Aleksandar NJegomirović, koji je izrazio zadovoljstvo što je ova lokalna zajednica dobila priliku da bude domaćin takmičenja.

- Dugujemo zahvalnost Taekvondo savezu Republike Srpske i Taekvondo klubu `Prnjavor` na svim dobrim rezultatima koje ostvaruju godinama unazad, a svim takmičarima želimo da se ugodno osjećaju u našem gradu i ostvare dobre rezultate - rekao je NJegomirović.

Na prvenstvu, među više od 150 takmičara, učestvuje i Ivana Ilić iz Taekvondo kluba "Sloga" iz Doboja, koja je donijela bronzanu medalju sa nedavno održanog Evropskog prvenstva u Hrvatskoj.

Ilićeva, koja se takmiči u konkurenciji juniorki, naglasila je da će pokazati sve što zna i umije, te da se nada najboljem plasmanu.

Član Taekvondo kluba "Prnjavor" Una Živanić, koja nosi zeleni pojas, rekla je da se za ovo takmičenje intenzivno pripremala proteklih mjesec dana, te da očekuje najviši plasman u borbama i dobar rezultat u formama, ali i lijepo cjelodnevno druženje sa ostalim takmičarima.

 

 

nezavisne.com

Tagovi: