Monika Beluči u seriji “Južni vetar”?

Monika Beluči, jedna od najljepših žena svijeta u pregovorima je za ulogu u “Južnom vetru”. Holivudski glumac Vilijam Boldvin i Majkl Medsen glumiće u nastavku poznate franšize, prema pisanju srbijanskih medija.

– Izuzetno mi je drago što će Vilijam Boldvin i Majkl Medsen biti dio serije “Južni vetar”. Ovo je prvi prvi put poslije mnogo godina da tako velike i priznate holivudske zvijezde učestvuju u nekom srpskom projektu. Saradnja sa njima je prvi korak prema tome da u budućnosti bude sasvim normalno da se u našim serijama i filmovima pojavljuju svjetske zvijezde – rekao je Miloš Avramović za srbijanske medije.

Dodao je da su Boldvin i Medsen već potpisali ugovore, a da će Monika Beluči to vjerovatno uskoro učiniti.

– Sa Monikom uveliko pregovaramo i bilo bi super da i ona bude dio tima. Ima mnogo faktora koji će morati da se usklade, poput termina našeg snimanja i njenih obaveza. Planirano je da ona ima nekoliko snimajućih dana u Italiji i nekoliko u Srbiji – dodao je.

Boldvin i Medson će u “Južnom vetru” igrati američke agente, prenosi Avaz.

– Oni će u seriji štititi interese američke administracije, ne samo u Srbiji već i na Balkanu. Planirano je da dođu u Srbiju na proljeće ili početkom ljeta i sve vrijeme snimaju ovdje, najviše u Beogradu. Vilijam i Majkl su i privatno dobri prijatelji, obojica su fantastični i velika mi je čast što će biti dio naše ekipe – kaže Avramović.

(Srpska Cafe)