Mesiju tražili da "skloni" ženu

Lionel Mesi izabran je u ponedjeljak za najboljeg igrača planete. Sedmi put u karijeri osvojio je "Zlatnu loptu", ovoga puta u vrlo neizvjesnom glasanju, mada se i dalje mnogi čude kako nagrada nije pripala Robertu Levandovskom.Iako je Poljak imao izvrsnu godinu u Bajernu, a Mesi imao i dosta turbulentan period od osvajanja Kopa Amerike, mnogi smatraju da je popularnost Argentinca na kraju odigrala ulogu.

Zato se oko njega okupilo mnogo novinara i fotografa kada je došao na svečanu ceremoniju, čini se više nego u slučaju Levandovskog.

Na crvenom tepihu u Parizu pojavio se u pratnji svoje porodice. Pozirao je sa suprugom Antonelom Rokuzo, odnosno sinovima Tijagom, Mateom i Ćirom, međutim fotografi nisu bili oduševljeni.

Razlog? Htjeli su da fotografišu Mesija samo sa sinovima i tražili su od Antonele da se pomjeri.

Atraktivna ljepotica iz Argentine je odmah poslušala fotografe, nije željela da pravi problem, pomjerila se u stranu, međutim to je razljutilo Mesija koji je odmah tražio od supruge da se vrati. Želio je da se isključivo zajedno fotografišu, pokazavši tako da mu je porodica na prvom mjestu.

(Mondo)

Tagovi: