Kupite trakice za svoje mališane i pomozite u liječenju šestogodišnje Anđele

Da su tetke zaista anđeli čuvari svjedoči Kristina Mandić Vidiović iz Banjaluke. Ona svojim kreativnim radom daje doprinos u liječenju šestogodišnje Anđele Dojčinović koja se godinama bori sa dijagnozom cerebralne paralize.

Kristina se pored svakodnevnog posla i obaveza koje nosi porodični život bavi dizajniranjem odjeće za bebe i djecu, pa je ponudila svoje usluge kako bi Anđela što prije skupila novac za rehabilitaciju u inostranstvu.

Od Kristine možete poručiti trakice za kosu koje koštaju 5KM i na taj način činite humano djelo, a u isto vrijeme ćete obradovati svoje mališane.

„Sve što treba da učinite jeste da na račun za liječenje naše Anđele uplatite 5KM i meni pošaljete sliku  uplatnice kako bih napravila trakicu. Nadam se da će se što više ljudi odazvati na ovu akciju i da će imati strpljenja ako budem imala dosta narudžni“, kazala je Kristina za MojaBanjaluka.info.

Kristinene radove možete pogledatii naručiti OVDJE.

Anđela Dojčinović od rođenja se bori sa dijagnozom cerebralne paralize, u i novembru mjesecu ima zakazanu SDR (selektivna dorzalna rizotomija) u St. Lois-u u SAD.

Fond solidarnosti Republike Srspke u potpunosti je platio njenu prethodnu operaciju i Anđelini roditelji su im neizmjerno zahvalni. Trenutno im je potrebna pomoć za njenu rehabilitaciju u inostranstvu, te za ortopedska pomagala.

Uplate se mogu izvršiti na broj žiro računa Intesa Sanpaolo Banke 1545049996439042, na ime Nikolina Dojčinović. Nova ulica br. 1, Banjaluka.

T. BOGUNOVIĆ