Jovana Kisin više nije član Tima za reviziju

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković kazao je juče na predizbornom mitingu ispred zgrade Radio-televizije RS da Tim za reviziju i dalje radi u punom sastavu, a portal mojabanjaluka.info saznaje da je član Tima advokat Jovana Kisin u martu podnijela pismeni zahtjev za razrješenje.

Njen zahtjev za razrješenje je, kako saznajemo, prošao protokol Gradske uprave i to nije nikakva tajna. Kisin je od aprila na porodiljskom odsustvu, a prema Poslovniku o radu Tima za reviziju trebalo je da se u roku od 30 dana donese rješenje da ona više nije dio Tima. 

„To rješenje nije donijeto ni do danas, iako Kisin faktički ne učestvuje u radu Tima od aprila. S obzirom na to da je njen zahtjev protokolisan, svima je jasno da ona više nije član Tima za reviziju. Pritom joj je isplaćena naknada samo za prva tri mjeseca rada u Timu tako da su stvari više nego jasne“, rekao je izvor našeg portala iz Gradske uprave. 

Dario Sandić je rekao da je i dalje član Tima, dok Diana Cvijić nije željela da odgovori na naša pitanja. 

„Nisam u prilici da razgovaram. Na sastanku sam. Ukoliko su vaša pitanja u vezi Tima za reviziju, molim vas da se obratite Kabinetu gradonačelnika“, poručila je Cvijić. 

Podsjećamo da su članovi Tim za reviziju potpisali izjave o tajnosti i da u njihovo ime govori samo i jedino gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković. 

G. Dakić