Došao u McDonald’s po hranu, oni mu greškom dali nešto mnogo vrednije

Josiah Vargas, na TikToku poznat kao @dookiedeoboy, u videu koji je objavio ispričao je kako mu je prilikom posjete jednom McDonald'su u Sjedinjenim Državama, uz narudžbu, uručena vrećica puna novca.

Upravo sam otišao u McDonald's i dali su mi moj McMuffin i ovu vrećicu - ali što je to? Njihov polog. Zašto? Samo nekoliko hiljada dolara ovdje. Šta je ovo? Zašto bi to učinili? Pretpostavljam da ga sada moram vratiti jer sam dobra osoba - rekao je Josiah u videu.

U prikazu se vidi Josiah kako ulazi u poslovnicu brze hrane noseći torbu punu novca prije nego što upita radnika: - Perete li vi ovdje novac? - Nakon što su vidjeli novac, jedan radnik je rekao: - O moj Bože, stvarno te želim zagrliti - dok su ga drugi radnici hvalili što ga je vratio.

Svi su me samo grlili, zahvaljivali mi i plakali, a ja, čini se, dobijam besplatan McDonald's mjesec dana. Kad sam ponovno krenuo na posao, pozvali su me da se vratim i dali mi 200 dolara. Učinite dobro ljudima, vratite 5.000 dolara i dobijte 200 dolara i besplatan McDonald's mjesec dana - dodao je.

Video je pregledan više od 2,1 miliona puta u samo nekoliko dana, a korisnici su ga takođe pohvalili što je vratio novac.

Video pogledajte OVDJE

nezavisne.com

Tagovi: