Banjaluka dobila prvog gradskog menadžera

Dosadašnji savjetnik gradonačelnika za ekonomske i međunarodne projekte Bojan Kresojević prvi je gradski menadžer u Banjoj Luci.

Predstavljajući ovu novu ulogu, gradonačelnik Draško Stanivuković kazao je da Bojan Kresojević već dokazao svoje kompetencije za samo osam mjeseci od kada je u gradskoj administraciji, ali i uopšte kroz dosadašnji rad na fakultetu i privatnim kompanijama.

- Naša ideja je da po dubini prosto ubrza Gradsku upravu, pomogne pri koordinaciji svih odjeljenja, da napravimo u što kraćem roku maksimalno efikasnu gradsku administraciju – naglasio je on.

Bojan Kresojević je kazao da je veliko zadvoljstvo i čast biti prvi gradski menadžer, te istovremeno velika odgovornost i obaveza kako prema gradonačelniku tako i prema građanima.

- Uložiću naporan rad i staviti na raspolaganje svo svoje znanje i iskustvo. Svojom energijom potrudiću se da zajedno sa gradonačelnikom i Miladom Šukalo ubrzamo i učinimo efikasnom Gradsku upravu i da veliki broj projekata koje smo do sada osmislili budu realizovani u najkraćem roku – zaključio je on.