Dnevni horoskop za 28. mart 2023. godine

OVAN

POSAO: Ceo vaš kolektiv se vešto snalazi u burnim promenama koje su vas zadesile. LJUBAV: Živite od danas do sutra. Ne znate kako da prekinete odnos koji opterećuje. ZDRAVLJE: Lupanje srca.

BIK

POSAO: Pokušajte da zadržite imidž koji ste stekli. Rad i uspeh sa strancima. LJUBAV: Trudite se da shvatite nagle promene raspoloženja kod partnera. ZDRAVLJE: Upala krajnika.

BLIZANCI

POSAO: Potrebno vam je stalno učenje. Vi ste tip osobe koja nije u stanju da sama radi. Potreban vam je neko. LJUBAV: Za one u braku, postoji mogućnost svađe zbog sitnice. ZDRAVLJE: Dobro.

RAK

POSAO: Trebalo bi da vam se isplati veliki trud koji je uložen u prethodnim godinama, mesecima. LJUBAV: Nekada vam se čini da je sve što radite za partnera uzalud. ZDRAVLJE: Bolovi u stomaku.

LAV

POSAO: Vaše nestrpljenje stvara veliki pritisak u kolektivu koji je navikao da radi nekim drugim tempom. LJUBAV: Potrudite se oko voljene osobe. ZDRAVLJE: Aritmija.

DEVICA

POSAO: Nemate hrabrosti da saopštite šefu da je pogrešio. Probajte da to uradite, iznenadiće vas njegova reakcija, biće vam zahvalan. LJUBAV: U velikoj ste dilemi: da li da se pomirite sa bivšim ili da nastavite vezu sa novom osobom. ZDRAVLJE: Moguća prehlada.

VAGA

POSAO: Povedite računa danas o svakom dokumentu koji potpisujete. Merkur u vašem sedmom polju može da donese velike probleme s administracijom, pravnim stvarima. LJUBAV: Danas imate problem u komunikaciji sa partnerom. ZDRAVLJE: Osećate se depresivno.

ŠKORPIJA

POSAO: Čini vam se da vam ugled među kolegama raste iz sata u sat. To je zato što ste zaista vešti u obavljanju poslaLJUBAV:  Ne možete da verujete da se vama ovo dešava. Srećniji ste nego ikada.ZDRAVLJE: Bol u donjem delu leđa.

STRELAC

POSAO: Mogući konflikti na radnom mestu. Pokušajte da ih izbegnete po svaku cenu, da se ne biste osećali loše. LJUBAV:  Osećate veliki erotski naboj. Razmišljate o avanturi sa osobom sa radnog mesta.ZDRAVLJE: Pazite se povreda.

JARAC

POSAO: Možete da računate na podršku osobe rođene u znaku Raka ili Ribe. Danas vam je pomoć neophodna, ako mislite da sprovedete sve što ste naumili. LJUBAV: Imate mogućnost za početak veze sa osobom u znaku Vodolije. ZDRAVLJE: Proverite pritisak.

VODOLIJA

POSAO: Ukoliko želite promenu radnog mesta u okviru firme, budite slobodni da je tražite, nadređeni će vam izaći u susret. LJUBAV: Danas ste izuzetno poželjni u očima suprotnog pola. ZDRAVLJE: Bol u grlu.

RIBE

POSAO: Netaktičnost vas može uvesti u probleme. Probajte makar jednom da razmislite dobro šta kome smete da kažete. LJUBAV: Upali ste u fazu "crnih misli". Trgnite se što pre! ZDRAVLJE: Slaba cirkulacija.

Tagovi: