Dnevni horoskop: Ovan okreće novi list na poslu, Lav razmišlja o otkazu

Ovan


Problemi sa vašim partnerom utiču na vaš rad na poslu. I ako imate problema sa tim pokušavate da sve postignete. Polako počinjete da zaboravljate na to i posao vas motiviše da okrenete novi list i prebolite to. Povedite računa o preteranom unosu alkohola u vaš organizam. Ne konzumirajte ga često i u velikim količinama jer veoma štetno utiče na vas. Razdražljivi ste i nervozni. Odmarajte više.

 

Bik


Ne želite da budete dio ničijih malverzacija i nekih nelegalnih radnji, zato je vrijeme da neke vaše prijatelje udaljite od sebe jednom za svagda. Znate da su neki vaši prijatelji od ranije podložni radnjama koje vas ne zanimaju ali ste mislili da se vrijemena mijenjaju. Vuk dlaku menja ali ćud nikada.


Blizanci

 

Saradnici dobro razumiju šta im govorite ali neki od njih nemaju dovoljno iskustva da sami bez vaše pomoći urade to, potreban im je neko da im u praksi pokaže kako nešto uraditi. To morate da budete vi pošto imate najviše iskustva.

 

Rak


Imate sve što vam duša poželjeti može, sređen životni prostor, dobro materijalno stanje, nansijski ste dobro situirani, ali vi opet niste zadovoljni. Zapitajte se zašto je to tako. Nije novac ono što je potrebno da bi čovjek bio srećan, to vam je tek sada jasno. Sa druge strane, možda i vi tražite previše i ne znate ni sami šta želite od života.

 

Lav


Nemojte da dozvolite da vas samo interesi vode kroz posao, morate da imate i neka interesovanja i strast kako bi mogli da se bavite svojim poslom na pravi način. Ako vam je utjeha samo finansijska, prije ili kasnije ćete osjećati zasićenje i doćiće vam da date otkaz prvom prilikom.


Djevica


Ponovo ste nalazite u situaciji kada morate da birate između dve stvari koje su vam veoma bitne u životu. Cijelog života pravite neke izbore, a većina tih izbora je bila pogrešna ili se barem vama tako čini. Možda je konačno došlo vrijeme da napravite pravi izbor, samo treba malo vremena da dobro razmislite šta ćete izabrati.

 

Vaga


Pozicija na radnom mjestu koju trenutno zauzimate nikako nije bila vaš konačni cilj, ali ste evo već godinama na istoj ljestvici i polako gubite nadu da će to da se promeni u skorije vrijeme. Osjećate bolove u stomaku, provjerite da li je riječ o nečemu ozbiljnijem ili vam se ponovo vraća vaš hronični problem sa varenjem.

 

Škorpija


Ako smatrate da niste spremni na određene životne korake koji će vam u velikoj mjeri promeniti život, nemojte to da uradite samo zato ako vas neko pritiska zbog toga. Kajaćete se kasnije a biće kasno da stvari vratite u prvobitno stanje.


Strijelac

Smatrate da ste dosta napredovali u odnosu na prethodnih par mjeseci ali to još uvijek nije vaš konačan cilj. Trudićete se i dalje, možda i više nego ikada ranije. Problemi sa sinusima.


Jarac 


Ako vam se neko izvini danas, prihvatite to izvinjenje samo ako vidite da je iskreno i da se ta osoba zaista kaje. Sa druge strane, ako izvinjenje zvuči vještačko, to ne bi trebalo da zvuči tako, zbog toga dobro analizirajte da li ta osoba ima neke skrivene namjere.


Vodolija


Nemojte biti strogi prema sebi ali ne smete ni prema drugima. Svako ima pravo na grešku i ljudski je griješiti, ali je ljudski i praštati. Neko pravi grešku namerno, neko slučajno, sticajem okolnosti neke greške ne mogu da se izbjegnu koliko god mi to željeli.


Ribe


Danas nikako niste u stanju da saberete vaše misli, osjećate se uznemireno i izgubljeno i ne znate odakle da počnete. Prije nego što krenete sa bilo kojom aktivnošću udahnite duboko i smirite se inače nećete ništa uraditi kako treba. Nemojte da se svađate sa nekim samo zato što tvrdite da ta osoba nije u pravu. Možda je krivica vaša ali je vi ne prihvatate ili ne vidite.

Tagovi: