Dnevni horoskop: Ovan iznenada dobija novac, Lav ima problem sa samopouzdanjem

OVAN


Dan na poslu protiče u dobroj komunikaciji sa saradnicima i uspostavljanju novih dogovora. Očekuje vas i finansijski dobitak. U emotivnom smislu imate potrebu da dominirate nad partnerom. Zdravlje je solidno.


BIK


Na poslu ste samouvjereni i ulazite u konflikte samo da bi dokazali da ste u pravu. Emotivno ste raspoloženi za razmjenu nježnosti i slatkih riječi sa drugom polovinom. Šetnja je dobar način za opuštanje i poboljšanje raspoloženja.


BLIZANCI


Poslovnim problemima nikako da dođe kraj što vas čini frustriranim. Emocije vam bukte, ali zbog ljubomore možete doći do problema u odnosu. Kada je zdravlje u pitanju, fizički ste totalno neaktivni na sopstvenu štetu.


RAK


Sljedi vam poslovno i finansijski uspješan dan. Bićete zadovoljni jer vam je jasno da se trud isplati. U emotivnom smislu ste potonuli i razmišljate o prošlosti koju ne možete promijeniti. Zdravlje je solidno.

 

LAV


Samopouzdanje zbog posla vam nikad nije bilo niže. Satisfakciju dobijate na emotivnom polju preko partnerke na čiju ljubav i podršku možete računati u svakom trenutku. Koža je prilično osjetljiva.


DJEVICA


Ovo je povoljan dan da se pozabavite nekim starim obavezama i konačno ih skinete sa dnevnog reda. U emotivnom smislu nezainteresovani ste za bilo kakva druženja ili nova poznanstva. Zdravlje je solidno.


VAGA


Raspoloženi ste za posao i svi ciljevi vam djeluju dostupno. U emotivnom smislu ste napeti, a svoje neraspoloženje možete istresti na partneru. Na polju zdravlja mogući su problemi sa alergijama ili hormonima.


ŠKORPIJA


U toku je loš poslovni dan zbog čega ćete se osjećati maksimalno frustrirano. Imaćete utisak da se ne pomijerate sa iste tačke. Dan je odličan za ljubavnu komunikaciju tajnog tipa. Sinusi su prilično osjetljivi.

 

STRIJELAC


Dan je nepovoljan za komunikaciju i saobraćaj pa je poželjno da budete oprezni. U emotivnom smislu ste se zatvorili i ne želite da otvoreno pričate o svojim emocijama. Očekuje vas nervoza prolaznog tipa.


JARAC


Dan je nepovoljan za sastanke pa možete očekivati da neki budu odloženi, a da na održanim ne postignete sve što želite. Imaćete ponudu da uđete u avanturu, ali ćete se predomišljati da li da je iskoristite ili ne. Sinusi i grlo su osjetljivi.


VODOLIJA


Ovo je odličan dan za javni poslovni uspjeh naročito ako posao ima veze sa zakonom ili javnošču. Raspoloženi ste za ljubav, viđanje i komunikaciju sa drugom polovinom. Na polju zdravlja nema problema.


RIBE


Maksimalno ste posvećni svojim poslovnim obavezama i uspješni. Odličan je dan za novo poznanstvo sa potencijalnim partnerom kojeg možete upoznati preko posla. U fizičkom smislu ste stabilni i jaki.