Djevice zabrinute, sreća je na strani Jarčeva

OVAN

Konačno ćete biti zadovoljni poslovnom situacijom. Dolazi faza u kojoj ćete imati priliku da vidite da je sve vrijedelo truda. Iako pokazujete da volite osobu sa kojom ste u vezi ona je sumnjičava. Bavite se sportom!

 

BIK

Današnji dan je jako povoljan za posao. Možete da očekujete da ćete uspjeti da obavite sve na vrijeme. U vašoj vezi dolazi do nekih nesporazuma koji bi mogli da vas poremete. Imate osjećaj da se partner mijenja. Čuvajte bubrege.

 

BLIZANCI

Očekuje vas mnogo izazova koji bi mogli da vam donesu poslovne dileme i nedoumice. Ne osjećate više istu dozu ljubavi prema voljenoj osobi i primjećujete kako se udaljavate od nje. Problemi sa urogenitalnim traktom.

 

RAK

Imate osjećaj velikog olakšanja jer vam se problemi na polju posla konačno pozitivno rješavaju. Trenutna situacija na polju ljubavi vam se ne dopada i niste baš zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite. Imunitet vam je oslabljen.

 

LAV

Dok ne raskrstite ono što je ostalo nedovršeno na poslovnom polju u prošlosti nećete biti poslovno stabilni. Situacija na ljubavnom polju bi mogla da vas brine, odnos sa partnerom ne ide baš dobro. Ubrzan rad srca.

 

DJEVICA

Moguće je da će doći do manjih komplikacija na vašem poslu danas. Zabrinuti ste zbog raznih prepreka. Iako niste spremni za novu vezu, imate udvarača koji je veoma uporan. Niste sigurni kako postupiti. Grudni koš je osjetljiv.

 

VAGA

Do rješenja problema koje imate dolazi postepeno i sada i sami vidite da svetlo na kraju tunela postoji. Vaš partner stalno pokazuje da nije srećan u vezi sa vama, a vama jako smeta njegovo ponašanje. Sinusi su vam osjetljivi.

 

ŠKORPIJA

Potrebno vam je vrijeme da ostvarite planove koje imate. U budućnosti ćete biti veoma uspješni. Iako ste svjesni teških okolnosti koje prate vašu vezu, ne želite da odustanete od osobe do koje vam je stalo. Povećan apetit.

 

STRIJELAC

Trudite se da nađete dobar posao koji će zadovoljiti vaš aočekivanja. Spremni ste da radite na poslovnoj edukaciji. Trenutni partner vam više ne odgovara i sve ste spremniji za konačan prekid te veze. Povišen krvni pritisak.

 

JARAC

Sreća je na vašoj strani, pa vam poslovna situacija dolazi do razrješenja zbog kojeg ste prilično zadovoljni. Današnji dan vam donosi mogućnost za ostvarenje veze koja bi mogla da se odvija u tajnosti. Nesanica vas muči.

 

VODOLIJA

Ukazuje vam se nova poslovna prilika koju ćete morati da iskoristite u narednom periodu ako želite napredovanje. Očekuje vas period u kojem ćete imati nove nesuglasice i trzavice na polju emocija. Nervna napetost.

 

RIBE

Dolazite do novih ideja koje će vam za posao biti veoma korisne. Ulazite u period jako dobrih promjena. Promijenili ste mišljenje o voljenoj osobi i sada polako vaša osjećanja ka njoj jenjavaju. Imate mnogo energije u sebi.

Tagovi: