Čuvena holivudska glumica teško povrijeđena u udesu

Glumica En Heš hitno je hospitalizovana nakon stravične saobraćajne nesreće koju je izazvala vozeći pod dejstvom alkohola. En (53) je uslikana s flašom votke u kolima samo nekoliko minuta prije jezivog sudara.

Američki mediji javljaju da je En vozila svoj automobil pijana, i da je najprije udarila u jednu stambenu zgradu. Iako su prolaznici pokušali da joj pomognu i izvuku je iz vozila, glumica je odbila pomoć, dala gas i nastavila niz ulicu.

Ubrzo je opet udarila u drugu kuću, ali se automobil tom prilikom zapalio. Požar je ubrzo zahvatio i kuću. Glumica je sa ozbiljnim opekotinama izvučena iz vozila i ljekari se trenutno bore za njen život. En je intubirana i nalazi se na odjeljenju intenzivne njege, javljaju američki mediji.

Glumica je poznata po ulogama u filmovima "Znam šta ste radili prošlog ljeta", "Šest dana, sedam noći", "Vulkan", "Povratak u raj"...Devedesetih je podigla veliku prašinu kada je objavljeno da je u vezi sa voditeljkom Elen DeDženeres. Nakon njihovog raskida, En se udala za kamermana Kolmana Lafuna i rodila mu sina, a potom ga ostavila zbog glumca Džejmsa Tapera i rodila njemu još jedno dijete.

Pogledajte snimak sa mjesta nesreće:

mondo.ba