Bikove čeka zanimljiv dan, Rakovi se dobro osjećaju

OVAN

Nije najbolja atmosfera na poslu. Vlada neka napetost i niko nikom ne vjeruje. Nemojte da se zalijećete sa odlukama. Dopada vam se osoba koju ste upoznali u skorijem periodu. Spremni ste za inicijativu. Nedostatak gvožđa.

BIK

Manji sukob u poslovnom okruženju može da vam se desi. Ipak, većih posljedica neće biti. Veoma ste harizmatični i lako sklapate nova poznanstva na ljubavnom planu. Očekuje vas zanimljiv dan. Ukočenost vas prati.

BLIZANCI

Povoljan je dan ako ste planirali putovanje. Pred vama je faza u kojoj možete biti prilično zadovoljni situacijom. Sada se nalazite u u periodu koji donosi priliku da odlučite da li želite nešto ozbiljno. Smanjite alkohol.

RAK

Solidna situacija na poslovnom planu vas raduje. Osjećate se dobro i zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite. Iako nemate dovoljno dokaza za to, sumnjate da vas partner vara ili da nešto krije od vas. Skloni ste upalnim stanjima.

LAV

Moguće je da imate tremu pred neki važan poslovni sastanak i da se osjećate veoma nesigurno. Povoljan je dan za ljubav, novo poznanstvo vam vraća osjećaj radosti i sreće. Zaljubljeni ste. Bolovi u donjem dijelu leđa.

DJEVICA

Imate pred sobom mnogo obaveza, što vam sada ne pada lako. Moguće je da ste na neki način preopterećeni. Možete da se nadate veoma lijepim dešavanjima sa voljenom osobom. Moguć je manji pad imuniteta.

VAGA

Moguće je da ćete biti spremni da prihvatite novu ponudu kada je u pitanju posao. Očekuju vas pozitivne promjene. Moguće je da imate česte nesuglasice sa partnerom i da se osjećate loše zbog toga. Manji pad energije.

ŠKORPIJA

Pruža vam se šansa da uđete u nov projekat sa osobom kojoj vjerujete. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima. Vašem partneru prija vaše prisustvo i oboje ste srećni kada ste zajedno. Psihosomatski problemi.

STRIJELAC

Moguće je da nemate dobru komunikaciju sa saradnicima i da iz tog razloga puno toga ne ide onako kako ste želeli. Očekuje vas dan u kom nećete biti fokusirani na ljubavno polje. Koža vam je osjetljiva i podložna iritacijama.

JARAC

Moguće je da u vašem poslovnom okruženju dolazi do promjena. Budite spremni da prihvatite neke nove stvari. Voljena osoba pokazuje svoje probleme i zamjerke sasvim otvoreno. Mogući su manji srčani problemi.

VODOLIJA

Vrijeme je da se suočite sa problemima na poslovnom planu. Nažalost, niko neće riješiti poteškoće osim vas lično. Moguće je da o vašoj simpatiji kruže neke glasine koje vam se ne dopadaju. Veoma ste osjetljivi danas.

RIBE

Nije pretjerano povoljan dan kada je u pitanju poslovno polje. Nemojte da rizikujete niti da ulazite u nove poslove. Želite da osvojite osobu koja vam se dopada. Potrudićete se da uspijete. Izbjegavajte alkohol i sve poroke.

Tagovi: