Adamović (SDS): Davanje otkaza radnicima "Komvoda" sraman čin

Davanje otkaza radnicama „Komvoda“ u Brodu od strane vladajućeg SNSD-a je još jedna potvrda da se pojačava strah od gubljenja vlasti pred lokalne izbore.

Vršenjem pritiska na odbornicu da odabere drugu stranu je politika kojom SNSD vlada. Njeno odbijanje zbog kojeg dobija otkaz  je moralni čin u rangu jevanđelskog: „Bolje biti žrtva, nego dželat!“ – istakala je predsjednica Aktiva žena SDS Vesna Adamović.
 
Nažalost, ono što ne iznenađuje nikog od nas, je saznanje da žena koja ima preko 20 godina radnog staža, dobija otkaz zbog stranačke pripadnosti Srpskoj demokratskoj stranci. Biti odbornica je čast, koju je naša stranačka kolegica zaslužila narodnim izborom i ljudima koji su joj dali povjerenje. Biti odbornica , znači konstantno ukazivanje na greške postojeće vlasti i nuđenje razumnih rješenja“ – naglasila je predsjednica Aktiva žena SDS.
 
Adamović je kazala da se borba Aktiva žena SDS RS ogleda u vrednovanju ljudi i njihovih sposobnosti, izgradnji zdravog društva u kome svako može ostvariti svoja osnovna prava: pravo na slobodu i pravo na rad.
 
Aktiv žena SDS RS daje potpunu podršku nepravedno otpuštenim u „Komvodu“ u Brodu, a davanje otkaza suprugama, majkama, sposobnim saradnicama, smatra direktnim udarom na vladavinu pravde i prava“ – zaključila je Vesna Adamović, predsjednica Aktiva žena SDS.

Tagovi: