Prvo izdanje ''Festivala 84'' na Jahorini ispunilo očekivanja

Prvo izdanje ''Festivala 84'' završeno je juče, a uprkos vremenskim neprilikama, okupilo je veliki broj posjetilaca na olimpijskoj ljepotici Јahorini.
Na listi izvođača našle su se neke od najvećih evropskih zvijezda, posebno iz oblasti elektronske muzike. Novi festival, u porodici Egzit festivala, ima velike šanse da dostigne svoje prethodnike.
Treći dan "Festivala 84" na Јahorini okupio je veći broj posjetilaca na glavnoj bini, dok su sporedne na otvorenom bile manje posjećene zbog kiše. Zahvaljujući blagovremenoj reakciji organizatora, “Vučko bina” je izmještena u zatvoreni prostor, pa su se posjetioci zabavljali cijeli dan.
Atmosferu na glavnoj bini zagrijala je grupa Van Gog, a do vrhunca su je doveli "Ejžn dab fondejšn", Sigma, Filatov i Karas, Mahmut Orhan i Burak Јeter.
"Festival 84" završio se dnevnim žurkama, a Јahorina je oborila sve rekorde posjećenosti, tako da se Olimpijski centar može pohvaliti najboljim rezultatima od 1984. kada je na ovoj planini održana olimpijada. Ako je suditi prema premijernom izdanju, "Festival 84" doživjeće sudbinu svojih prethodnika, "Si dens", "Si Star" i "Revolušn" festivala.
RTRS

Tagovi: