Alfalab otvorio novu laboratoriju

Laboratorija Alfalab otvorila je novu poslovnicu u Ulici Ilije Garašanina 1 u banjalučkom naselju Lazarevo.

Kako se navodi iz Alfalba, nova laboratorija nalazi se preko puta ambulante porodične medicine, a radno vrijeme je od  7 do 16, dok subotom rade od 7 do 15 časova.  Za sve informacije pozvati  066 681 909.

I dalje radi njihova laboratorija u Ulici Milana Tepića, radno vrijeme je od 7 do 20 časova, a vikendom rade od 7:30 do 15 sati, a broj telefona je 051 218 448 i 066 156 110.

Laboratorija Alfalab u svom radu primenjuje principe dobre laboratorijske prakse. Stručni tim laboratorije prati sve novine u razvoju savremene medicine i laboratorijske dijagnostike i primenjuje ih.

Laboratorija je opremljena najsavremenijom laboratorijskom opremom. Sva ispitivanja se izvode na automatizovanim hematološkim, biohemijskim i imunohemijskim analizatorima koji su umreženi sa računarskim sistemom što omogućava visoku preciznost i tačnost u radu. Informacioni sistem je omogućio stvaranje baze podataka svih pacijenata.

U laboratoriji Alfalab možete uraditi hematološke, biohemijske analize, analize hormona i tumorskih markera, nivo lekova u krvi, virusološke, imunološke i alergološke analize i sva ispitivanja iz oblast mikrobiologije i patohistologije. Laboratorija obezbeđuje i usluge terenske službe, odnosno usluge uzimanja uzoraka u stanu pacijenta i dostavljanje izveštaja u elektronskoj formi.Sprovodi se kontinuirana edukacija svih zaposlenih.Poštujući zahteve lekara i pacijenata kontinuirano se uvode novi dijagnostički postupci, nove analize i ulažu se sredstva u nabavku nove, savremene laboratorijske opreme.

Standardizacija svih procedura rada, primena standardnih metoda, kvalitetna oprema koja se redovno održava i servisira, kvalitetni reagensi, referentni i kontrolni materijali, uz obezbeđenje zahtevanih uslova radne sredine, planiranje, preispitivanje, neprekidno stručno i tehnološko usavršavanje kao i primena strogo definisanih procedura za otkrivanje, definisanje i rešavanje odstupanja od njih jedini su način da se obezbede kvalitetni, brzi i korisni rezultati. a time i potvrdi neophodnost koordinisanog timskog delovanja kliničara i laboratorije za dobrobit pacijenata.

I.M.

 

Tagovi: