Banjaluka: Masovna tuča ispred ''Posljednje šanse''

Ispred kafane "Posljednja šansa", u Slatinskoj ulici u Banjaluci, juče ujutru potuklo se više mladića, potvrđeno je "Nezavisnim".
 
Zbog obračuna, koji se dogodio oko 1.45 časova, intervenisali su pripadnici Policijske stanice Lazarevo.
 
"Dolaskom na lice mjesta i daljim radim, identifikovano je i pronađeno šest lica, a izvršenim alkotestiranjem utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu", saopšteno je iz policije.
 
"Nezavisne" nezvanično saznaju da su u tuči, sa jedne strane, učestvovali Mirko T. (29) i Marinko T. (27), inače braća, te Aleksandar T. (27), a sa druge strane Nemanja J. (30), Vitomir J. (45) i Slobodan M. (27).
 
(Nezavisne)

 



Kako biste uvijek bili informisani posjetite Nezavisne novine. Svakodnevno imaju najnovije vijesti iz države, regiona i svijeta. Nezavisne novine su 24 sata sa Vama, a vijesti na njihovom portalu su provjerene, pouzdane, brze, tačne, istinite i jasne.

Takođe, na portalu http://www.nezavisne.com možete pročitati vijesti iz ekonomije, sporta, nauke, tehnologije i kulture, kao i dnevni horoskop. Možete prelistati male oglase, potražiti i oglas za posao, a dostupna je i kursna lista koja je svakodnevno ažurirana.

Tagovi: