Doboj: Organizovano druženje za članove SNSD-a (FOTO)

Gradski odbor SNSD Doboj organizovao je danas tradicionalno druženje rukovodstva ovog odbora i stranačkih aktivista na izletištu ''Duga njiva-ekološko-rekreativni centar'', tokom kojeg se raspravlja o aktuelnim temama i pripremama za obilježavlje 25 godina od proboja "Koridora života", saopšteno je iz ove stranke.

Predsjednik dobojskog SNSD-a Uroš Gostić kaže da se odluke o svim aktivnostima pa tako i za ovaj današnji izlet donose i usaglašavaju na redovnim sastancima stranačkih organa. 

"U četvrtak je održana sjednica predsjedništva na kojoj smo razmotrili i aktuelnu problematiku oko incidentnih slučajeva i jednoglasno zaključili da su oni produkt neodgovornih i nesavjesnih pojedinaca te je prema istim pokrenuta proceduru isključenja iz članstva SNSD-a", naveo je on. 



Gostić je dodao da ga raduje da u prostorije stranke svakodnevno dolaze građani različitih starosnih struktura, a pogotovo mladih ljudi koji se aktivno uključuju u rad te gradske organizacije što pokazuje da građani Doboja podržavaju politike SNSD-a i predsjednika Milorada Dodika. 

Poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Jasna Lukić navela je da je izlet na Dugu njivu tradicionalno druženje rukovodstva dobojskog SNSD-a sa predsjednicima mjesnih odbora i aktivistima, gdje se u opuštenoj i porodičnoj atmosferi razgovara o svim bitnim stvarima vezanim za dalje aktivnosti.

 

Lukićeva kaže da je operacija "Koridor života" sa Duge njive, odakle je komandovano, bila sudbonosna za Republiku Srpsku. 

"Duga njiva je jedno od najposjećenijih izletišta i vazdušna banja na planini Trebavi gdje zbog značajnog istorijskog, vjerskog, ekološkog i rekreativnog sadržaja dolazi veliki broj posjetilaca i organizovanih turističkih grupa", rekla je Lukićeva. 

Ona je istakla da je dobojski SNSD inicirao i već provodi akciju izrade i postavljanja drvenih stolova i klupa sa oko 100 mjesta, koja će uskoro biti realizovana. 

Današnjem druženju prisustvuje oko 300 aktivista iz svih mjesnih odbora SNSD-a. Nakon obilaska Manastira i spomen-crkve na Dugoj njivi razgovaraće se o narednim aktivnostima u mjesnim odborima ove stranke, saopšteno je iz dobojskog SNSD-a.

Tagovi: