Grad traži partnere

Grad Banjaluka raspisao je danas Javni poziv za podnošenje prijava radi osnivanja zajedničkog privrednog društva radi izgradnje i finansiranja novog postrojenja Toplane.

Javni poziv je raspisan na osnovu odluke Skupštine grada Banjaluka, donesene na sjednici 15. marta.

Sva zainteresovana domaća ili strana pravna i/ili fizička lica u narednih 21 dan mogu da podnesu prijavu za učešće u postupku izbora partnera za osnivanje zajedničkog privrednog društva radi proizvodnje, distribucije i naplate toplotne energije na području Grada Banjaluka. 

Konkursna komisija će analizirati pristigle ponude i ocijeniti svaki od njihovih elemenata, te će onog sa najvećim brojem bodova predložiti gradonačelniku, a na osnovu čega će gradonačelnik predložiti Skupštini Grada donošenje odluke o izboru partnera, kao i Nacrt ugovora o osnivanju zajedničkog privrednog društva.

Prijava sa pratećom dokumentacijom se podnosi u pisanoj formi, u zatvorenoj koverti, sa naznakom: „Javni poziv za podnošenje prijava radi osnivanja zajedničkog privrednog društva radi izgradnje i finansiranja novog postrojenja Toplane. N/R predsjednika Konkursne komisije“.
Prijave se dostavljaju poštom ili neposrednom predajom na šalter za prijem pošte Grada Banjaluka, Trg srpskih vladara br. 1, 78000 Banja Luka.

Zainteresovani subjekti, mogu izvršiti uvid u relevantni materijal u Centru za investitore (ul. Kralja Alfonsa XIII broj 1).

 

Tagovi: