TUGA: Čitavo selo ispratilo Jovanu (27)

Jovana Jočić (27), iz Nakova, kod Kikinde, koja je 11. marta poginula od strujnog udara dok se tuširala, sahranjena je danas na pravoslavnom groblju u svom mjestu.

Njenom posljednjem ispraćaju, pored  porodice, rodbine i prijatelja, prisustvovali su skoro svi mještani ovog sela nadomak rumunske granice.

Jošse čeka zvanični nalaz sa uviđaja, ali je jasno da je Jovana stradala od strujnog udara, koji je posljedica neispravne kućne elktroinstalacije. Iza sebe je ostavila četvorogodišnju kćerku. Ova mlada i lijepa žena bila je veoma omiljena i poštovana u Nakovu, a cijenili su je i u trgovinskom preduzeću "Univereksport", u kojem je imala šefovsko mjesto.

Jovana, trgovac u jednoj prodavnici mješovite robe u Kikindi, nastradala je kada se, nakon što je završila drugu smjenu, vratila kući s posla. Nešto prije ponoći otišla je da se istušira pred spavanje. Pošto se nije pojavljivala poslije izvesnog vremena, njen otac Jovan Rosić se uznemirio i provalio je vrata kupatila. Na podu ju je našao mrtvu.

Tagovi: