Evo zašto je Banjaluka turistički mamac za Novu godinu (FOTO)

Na svečanom dočeku Međunarodne Nove godine na otvorenom u Banjaluci, publiku će zabavljati Aleksandra Radović i Tijana Dapčević.

Grad Banjaluka konačno je uspio da dovede zvučna muzička imena na proslavu Nove godine na trgu, što Banjalučani već godinama priželjkuju.

Nadležni ni ove godine nisu zaboravili najmlađe i za njih će biti organizovana proslava dječje Međunarodne Nove godine, u 12 časova. Klince će zabavljati dječiji horovi “Vrapčići” i “Zvjezdice”, kao vokalni atelje “Mama vox” iz Banjaluke, zajedno sa Djeda Mrazom.

Ako još niste odlučili gdje proslavljate Novu godinu,  a sviđa vam program u Banjaluci, donosimo vam i neke praznične slike grada na Vrbasu kako bi lakše donijeli odluku, prenopsi ATV. 

Pored dobrog provoda na otvorenom, banjalučki ugostitelji su pripremili bogatu ponudu. 

Tako je u restoranu ''Krčma kod Alekse'' za najluđu noć pripremljen vrhunski provod. Goste će zabavljati Tomica i društvo uz neograničenu konzumaciju hrane o pića, a sve to po cijeni od od 50 KM za žene i 70 za muškarce. I klub ''Fabrique'' pripremio je niz iznenađenja u najluđoj noći.

Legendarni ex-yu bend Bijelo dugme nastupiće 13. januara, na dočeku pravoslavne Nove godine, na Trgu Krajine u Banjaluci.

Od starih članova, u grupi trenutno svira samo Goran Bregović, a pjesme pjevaju Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa. Željko Bebek je ranije odbio da se uključi u ovaj svojevrsni reunion grupe.

Grupa je u novembru održala tri koncerta u beogradskoj Areni.

 

 

Tagovi: