DOBRO DOŠLI: Banjaluka dobila mjesto za najbolje žurke

Prošlog vikenda Banjaluka je dobila jedno novo mjesto za okupljanje mladih pod imenom ''Fabrique''.

Iz menadžmenta kluba kažu da je vrijeme da mladi banjalučani osjete zabavu kakvu još nisu imali prilike da osjete i dožive na ovim prostorima.

Banjalučki DJ i producent Nebs Jack je Resident kluba na čijem konceptu i ideji je kreiran Fresh Wave Festival, a sve veće iskustvo nastupanja na velikim dešavanjima uspješno je pretočio u klupsku scenu, kreirajući iz nastupa u nastup sve veću bazu obožavaoca upravo njegove vještine za DJ pultom.

Kako kaže Nebs Jack klub će njegovati elektronsku muziku te će se svakodnevno i redovno moći čuti svjetski klubski hitovi a i poslušati i poznati DJ-evi iz svijeta i regiona koji će nastupati u klubu.

Neka poznata imena već sada imamo u najavi za nastupe a i u toku su pregovori sa top imenima kada je klubska scena u pitanju.

Shodno tome već u petak 02.12.16 godine sa početkom u 22h nastupiće i Beogradski Dj Matija Sokic aka John Belk Resident najjaceg beogradskog kluba "The Tube" kao i Raveolution party brenda a koji iza sebe ima preko 15 izdanja, medju njima je najpoznatiji remix Hot since 82 – „Like you“ koji je izdat za Get Physical label. Belkov singl pod nazivom „Silver Surfer“ izašao je za Knee Deep In Sound u martu i postigla je veliki uspeh našavši se i na Bedrock music etiketi John Digweed-a.

Napominjemo da je interesovanje za nastup John Belk-a veliko, ulaz je besplatan i već sada se traži mjesto više pa samim tim poručujemo svima koji su zainteresovani da svoje mjesto obezbjede na vrijeme kako ne bi propustili sjajnu žurku.

"Fabrique" se nalazi u suterenu RK "Boska" u prostorijama nekadašnjeg kluba "Inbox".

I.M.

Tagovi: