DOBOJ: Ulaz na turnir od sutra besplatan

Ulaz za posjetioce Međunarodnog rukometnog TV turnira šampiona "Doboj 2016", koji traje do 27. avgusta, od sutra će biti besplatan.

Ulaz će tokom preostalih takmičarskih dana biti besplatan na osnovu odluke generalnog pokrovitelja grada Doboja, saopšteno je iz Izvršnog odbora turnira. 

U drugoj večerašnjoj utakmici rukometaši rumunske ekipe "CSM Bukurešt" pobijedili su dobojsku "Slogu" rezultatom 41:21 . 

Prethodno su rukometaši ekipa "Izviđač MI grupa" i "Vojvodina" odigrali neriješeno, rezultatom 27:27. 

Ekipe "Tatran Prešov" i "Kv Sasja" odigraće u 21.00 čas posljednju utakmicu drugog takmičarskog dana 48. Međunarodnog rukometnog TV turnira šampiona "Doboj 2016". 

Prvog takmičarskog dana "Sloga" je pobijedila "Budvansku rivijeru" rezultatom 33:24, "Vojvodina" je pobijedila rukometaše "Kv Sasja" rezultatom 29:22, a ekipa "Dervente" poražena je od "CSM Bukurešt" rezultatom 14:36. 

Sutra od 17.30 časova igraju "CSM Bukurešt" i "Budvanska rivijera", od 19.15 časova "Tatran Prešov" i "Izviđač MI grupa", a od 21.00 čas "Derventa" i "Sloga". 

Dobojski međunarodni rukometni TV turnir šampiona uvršten je u takmičarski kalendar Evropske rukometne federacije i Svjetske rukometne federacije. 

Medijski sponzor turnira je Radio-televizija Republike Srpske. Generalni pokrovitelj je grad Doboj, uz podršku Vlade Republike Srpske i Savjeta ministara BiH. 

Tagovi: