SRAMOTA I BEZOBRAZLUK: Američki komičar ismijao ''Orlove'' (VIDEO)

Izabranici selektora Saše Đorđevića ostvarili su veliki uspjeh, nakon što su u finalu ubjedljivo poraženi od selekcije SAD.

Košarkaši Sjedinjenih Američkih Država dokazali su snagu u finalu Olimpijskih igara u meču sa Srbijom i lako osvojili zlatnu medalju.

To, međutim, ne bi trebalo da bude povod pojedinim komičarima u Americi da ponižavaju izabranike Aleksandra Đorđevića koji su u grupnoj fazi Igara u Rio de Žaneiru pokazali da ni "drim tim“ nije sa druge planete.

Američki voditelj i komičar Konan O'Brajan iskoristio je priliku da se u svojoj emisiji našali na račun srpskih košarkaša posle visokog poraza, a budući da nije mogao da publici pusti snimak tog meča zbog autorskih prava, priredio im je svoju verziju događaja u Riju.

Dva moćna košarkaša poigravala su se na košarkaškom terenu sa dvojicom dječaka, a ovaj snimak sigurno će biti dodatni motiv "orlovima“ da na nekom sljedećem takmičenju pokažu prepotentim Amerikancima da nisu nedodirljivi.

Košarkaši Srbije osvojili su srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Riju, koju su proslavili sa svojim narodom na spektakularnom dočeku u Beogradu.

Amerikanci su bili neuhvatljivi na tom duelu, pa su trijumfovali rezultatom 96:66, na momente pretvarajući finalni meč u egzibicioni.

Video pogledajte ovdje.

Tagovi: