Nove promjene u SDS-u: Trninić došao, Kojić otišao

Kandidat Srpske demokratske stranke na prošlogodišnjim lokalnim izborima za načelnika Laktaša Dejan Kojić napustio je danas ovu stranku. On je ostavku na članstvo u Glavnom odboru stranke proslijedio predsjedniku GO SDS-a Milanu Miličeviću.

On je istakao da iz stranke nosi samo svoje ime i prezime. Ako je plan i put oporavka Srpske demokratske stranke, kazao je Kojić, zasnovan na vraćanju onih koji su jednom prodali stranku i uradiće to opet, kao i naručeni, plaćeni tekstovi u kojima se iznose laži i blate između ostalih i ljudi najodaniji ideji Srpske demokratske stranke, neka je na čast Srpskoj demokratskoj stranci i njenom predsjedniku.

„Ja se ježim od takvog oporavka. Svoju političku borbu mogu da nastavim samo sa onima koji su spremni na iskrenu, bezuslovnu i beskompromisnu borbu protiv trulog sistema, bahate, bezobrazne i bezobzirne vlasti. Sa ljudima koji su spremni graditi potpuno novi sistem vrijednosti i stvarati uslove za bolji život svih građana Republike Srpske. Sa ljudima koji neće dozvoliti da se nakon Milorada Dodika pojavi njegova reinkarnacija u bilo čijem liku i da se samo zamijene pozicije u foteljama“, kazao je Kojić.

G. Dakić

Tagovi: