Kuglaški klub "Revita" Banjaluka u dvorani Borik dočekuje KK Beograd

​Kuglaški klub Revita kao učesnik Lige šampiona ove godine će u osmini finala dočekati 08.12.2018. u 13 časova u kuglani JUSC Borik ekipu Beograda.

Poslije najvećeg klupskog uspjeha u istoriji BIH kuglanja i osvajanja 7. mjesta na XXX Svjetskom kupu u Zaprešicu, ekipa Revite u revanš utakmici 1/8 f  Lige šampiona dočekuje Beograd. 

I nakon nezasluženo visokog poraza od ekipe Beograda u prvoj utakmici od 8:0, ekipa Revite je vidjela koliko znači konstantno ucešce u Ligi šampiona i drugim vrhunskim svjetskim smotrama ka kojima teže. Iako su male šanse da se izbori prolaz u 1/4 finala prestižnog takmicenja, igraci KK Revita najavljuju veliku borbu u pokušaju da pobjede Beograd i tako ostvare prvu pobjedu za klub u Ligi šampiona.

- Svakako možemo biti i više nego ponosni na samu cinjenicu da jedna ekipa iz Banjaluke je učesnik najkvalitetnijeg svjetskog takmicenja te da na taj način doprinosi razvoju sporta uopšte, - navode iz kluba.

KK Revita je jesenji dio Premijer lige BIH 2018-19 završio na drugom mjestu sa učinkom 10 pobjeda i 1 porazom i predstoji nam velika borba ove godine u borbi za titulu, pišu Nezavisne.

Tagovi: