Potraga završena uspješno: Drugarice napravile pometnju, djevojka prespavala kod momka

"Potraga" za sedamnaestogodišnjom Martinom Savičić objavljena na društvenoj mreži Fejsbuk, srećno je riješena - djevojka je prestavala kod momka i zbog toga se nije javljala na pozive.

Čitavu pometnju su napravile Martinine drugarice, koje su pokušale da je dobiju na telefon, ali nisu uspjele jer je od sinoć isključen, pa su na Fejsbuku objavile informaciju da je Martina nestala.

- Kćerka mi se javila i dobro je. Prespavala je kod momka, ali joj je bio isključen telefon zbog čega su drugarice digle uzbunu - kaže Martinina majka.

Dodaje da se i ona uplašila jer trenutno nije u Banjaluci, a telefon joj se usijao od poziva poznanika koji su željeli da čuju šta je sa djetetom.

- I ja sam se uplašila jer mi se nije javljala, a kada me je konačno nazvala bila je i ona uplašena, iako je sama prouzrokovala pometnju - ispričala je majka.

Informacija o nestanku djevojke brzo se proširila intenertom zbog straha i uvjerenja da je svaki minut u potrazi bitan. Međutim, svaki nestanak osobe, najprije treba prijaviti policiji.

Tagovi: