Sinoć su sina jedinca ispratili u grad, a sada im je kuća ispunjena tugom

Bojan Milovanović (29) iz Kozarske Dubice, koji je rano jutros ubijen u tuči dvije grupe mladića uBanjaluci, stradao je od uboda šrafcigerom u glavu, potvrđeno je SrpskaCafe u MUP-u RS.

Kravi obračun odigrao se u 3.15 časova kod parka “Kupusište” u Ulici Nikole Pašića. Zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu Milovanovića uhapšeni su Goran Bilčar (27) iz Trna, koji se tereti kao direktni izvršilac ubistva, te Marko Mihajlović (27) iz Banjaluke.

Prvi rezultati istrage ukazuju da je ubijeni Milovanović s društvom bio u noćnom provodu, a nakon toga su svratili u pekaru da nešto pojedu.

Tu su se istovremeno zatekli osumnjičeni Bilčar i Mihajlović, i svi su bili pod dejstvom alkohola. Njima je navodno zasmetalo to što su Milovanović i njegovi prijatelj pjevušili ispred pekare, pa su počeli da im dobacuju.

Nakon kraćeg verbalnog sukoba jedna od grupa je sjela u automobil, da bi druga krenula za njima i zaustavili su se u blizini “Kupusišta”. Nakon toga je došlo do tuče u kojoj je učestvovalo više mladića.

Udarci su sjevali na sve strane, jedni druge su ganjali po ulici i u tom opštem metežu jedan od osumnjičenih je navodno šrafcigerom nasrnuo na Milovanovića. Ubo ga je dva puta, a koban je bio ubod u glavu, usljed čega je Milovanović na mjestu ostao mrtav, prenosi SrpskaCafe.

Izgubili sina jedinca

Vijest o ubistvu Bojana Milovanovića (29) munjevito se jutros pročula Ulicom Vuka Karadžića, u dubičkom naselju Morava, gdje je porodična kuća mladića koji je noćas ubijen u Banjaluci.

– To je tragedija svih nas. Bojan i njegovi roditelji su vrijedni i dobri ljudi, komšije koje svima pomažu. Sa Bojanovu smrt saznali smo jutros oko 7.30 i u nevjerici išli da to provjerimo. Još niko ne može do kraja saznati kako se to dogodilo. Ne možemo prihvatiti da ovog uzornog mladića više nema – kazao je za Srpskainfo Ranko Škarić, komšija porodice Milovanović, piše Srpska.info.

Njegov sin Bojan godinama se družio sa Milovanovićem.

– Bojan je moj školski drug. Mnogo vremena smo proveli zajedno. On je radio u obezbjeđenju banke u Dubici. Kobne noći je sa još četvoricom prijatelja izašao u grad i produžili su u Banjaluku. Postavio je na društvene mreže slike sa te zabave. Nikome od nas, njegovih prijatelja, nije jasno kako je stradao, pod kojim okolnostima. Još nismo svjesni da ga više nema, svi smo u šoku – rekao je Bojan Škarić.