Banjaluka dobija "Malu pjevačku akademiju", audicija 30. septembra

U Banjaluci od 1. oktobra počinje sa radom Škola pjevanja i edukacije pjevača "Mala pjevačka akademija". Za sve zainteresovane biće organizovana besplatna audicija, i to 30. septembra u naselju Lazarevo 2, u ulici Zmaj Ognjenog Vuka 147a.

- Jedan od osnivača škole je Nemanja Mihajlović, kompozitor i muzički producent najpopularnijeg muzičkog show programa "Pinkove zvezdice". Profesori pjevanja su stručnjaci sa završenom muzičkom akademijom. Pored časova tehnike i pop pjevanja ova škola pruža i osnovna saznanja iz oblasti muzičke produkcije, teorije muzike, scenskog i medijskog nastupa. Takođe, pružamo mogućnost snimanja cover-a, autorskih pjesama, odlaske na festivale i javne nastupe - navode u Školi.

Kako dodaju, baviće se edukacijom, kako pjevačkom, tako i scenskom, a mogu se prijaviti svi stariji od sedam godina. U planu je i muzička radionica za djecu od tri do šest godina.

- Za djecu iz udaljenijih naselja obezbijedićemo prevoz od kuće do škole, po simboličnoj cijeni i sve uz dogovor sa roditeljima - kažu u Školi.

D. M. L.

VIDEO: Škola