Govedarica: Biću predsjednik svih građana RS, vrijeme je da Banjaluka i Pale budu jedno

Zamolio bih Sonju i Ljilju kada se večeras čuju sa svojim ocem i suprugom, a našim prvim predsjednikom, da mu prenesu pozdrave i da mu kažu da je budući predsjednik Republike Srpske rekao da će da liči na njega, a ne na ovog što danas vodi Srpsku i srpski narod, poručio je na predizbornom skupu u Palama predsjednički kandidat Saveza za pobjedu Vukota Govedarica.

– Pred nama je veliki zadatak da izmirimo podijeljeni narod i da ga ne gledamo iz raznih uglova političkih partija, da nam narod ne bude podijeljen u Srpskoj i da Krajina i Romanija, Pale i Banjaluka budu jedno, da se snažno drže za ruke jer zajedno možemo sve da uradimo – rekao je Govedarica.

On je naglasio da je spreman da bude predsjednik svih građana Republike Srpske.

– Pozivam javnost Republike Srpske da najoštrije osudi užasne tekstove koji se u zadnja dva dana pojavljuju u medijima pod kontrolom vladajuće strukture. Pozivam i akademsku zajednicu da se zarad svog obraza suprostavi tome jer ovo što se događa je stavljanje meta ljudima na čelo samo zato što se bore za istinu – rekao je kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić, prenose agencije.

Tagovi: