Pet najboljih seks savjeta koje ćete ikada dobiti

Ostavite mu poruku u kojoj mu jasno, ali slatko, kažete što sve želite raditi s njim

1. BEZ DODIRA

Akcija će ga natjerati da poželi rastrgnuti odjeću sa vas, a vi ćete se osjećati moćno jer imate kontrolu u svojim rukama. Pravila su više nego jednostavna – možete mu raditi što god želite, ali on ne vas ne smije dodirivati. Ova igrica traje onoliko koliko vi to želite.

2. AVANTURU ZAPOČNITE VI

Možda vaš muškarac nije veliki avanturista kada je seks u pitanju, ali postoje načini da tu osobinu probudite u njemu. Ostavite mu poruku u kojoj mu jasno, ali slatko, kažete što sve želite raditi s njim. Slobodno opišite svoju želju do detalja, uživaće u svakom od njih.

3. PRLJAVE IGRICE

Probudite svoj alter ego i obucite se kao osoba iz svoje najprljavije seksualne fantazije. Kako početak može biti težak, savjetujemo vam da uzmete malo vremena da se uživite u ulogu. Ako želite biti sekretarica, obucite bijelu košulju, usku suknju, samostojeće čarape i visoke štikle. Polako mu priđite i recite mu da vam izdiktira pismo. Nakon toga, zatražite od svog ‘šefa’ povećanje plate. A spavaća soba je idealno mjesto da porazgovarate o uslovima vaše plate, prenosi vecernji.hr.

4. IZNENADITE GA SEKSOM

Dogovorite se da jedno drugom ispunjavate seksualne usluge. Recimo, tokom jedne sedmice (ili duže!) daćete mu pravo da od vas zatraži seks kad god to poželi. Seksualne usluge biti će različitog tipa, ali nemojte mu govoriti šta ga čeka. Neka se svaki put iznenadi!

5. KADA POGODI PRAVU TAČKU – RECITE MU TO

Svakome s vremena na vrijeme treba potvrda da je ono što radi dobro. A naročito kada se to nešto događa u krevetu. On želi znati šta je ono što vas zadovoljava, pa kad vas sljedeći put izludi nekim potezom, recite mu. Muškarci vole da im iznova i iznova govorite da su u nečemu odlični i da obožavate kada on to radi. Čak i ako morate malo pretjerivati u hvaljenju, slobodno.