Stanivuković isprovocirao Dodika, predsjednik mu izbio telefon iz ruke (VIDEO)

Odbornik PDP u Skupštini grada Banjaluka, Draško Stanivuković, isprovocirao je danas predsjednika RS Milorada Dodika, kojem je, čini se, posljednjih dana kratak fitilj, pa je mladom odborniku izbio telefon iz ruke.

Na svom fejsbuk profilu Stanivuković je objavio snimak sa današnjeg polaganja kamena temeljca za gradnju novog mosta u Čelincu, kada je i došlo do konflikta sa predsjednikom i njegovim obezbjeđenjem.

- Predsjednik hoće da me udara! Udara me! Evo, predsjednik Republike Srpske me udario i izbacio mi telefon iz ruke – govori Draško Stanivuković dok snima ceremoniju polaganja kamena temeljca.

U jednom momentu se i predsjednik Dodik vidi na snimku, a u sljedećem je Stanivukovićev telefon već na podu. Zatim se čuju glasovi ljudi oko Stanivukovića koji ga udaljavaju i govore mu: "nemoj tako, što si takav".

- Je.aće mi majku – ovim riječima Stanuvuković završava snimanje, a čini se da je telefon ponovo završio na zemlji.

VIDEO - Stanivuković isprovocirao Dodika

Ko je koga napao?

Draško Stanivuković objavio je danas na svojoj facebook stranici da ga je u Čelincu napao predsjednik RS Milorad Dodik, da ga je udario i izbio telefon iz ruke, što se vidi i na video snimku.

S druge strane, RTRS je objavio da je u Čelincu pokušan napad na predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i premijerku Željku Cvijanović.

- U Čelincu je tokom postavljanja kamena temeljca za novi most na rijeci Vrbanji, nekoliko lica okupljenih oko odbornika PDP u Skupštini grada Banjaluka Draška Stanivukovića krenulo sa kamenjem u ruci prema predsjedniku i premijerki Srpske, nakon čega je reagovalo obezbjeđenje - prenosi RTRS.

Povodom ovog "pokušaja napada", prenosi RTRS, predsjednik Dodik i premijerka Cvijanović obratiće se novinarima u 16.45 časova. 

Ž. J.