Šokantno priznanje fudbalera: “Imao sam seks sa sestrom i tetkom, majka mi je žrtvovana zbog crne magije”

Fudbalski svijet šokiran je priznanjem kojeg je iznio nekadašnji fudbaler Nanta i Remsa i reprezentativac Gabona Shiva N'Zigou (34).

– Imao sam seks sa rođenom sestrom i tetkom, a majka mi je žrvovana zbog crne magije – rekao je on.

Ovaj fudbaler je sa samo 16 godina privukao veliku pažnju igrajući u Ligi šampiona i predviđala mu se velika karijera.

Međutim, nije opravdao očekivanja. Otkriveno je i da je lagao kada su u pitanju godine, a ovaj bivši fudbaler je u crkvi dao zaista stravično priznanje pred desetinama svjedoka.

– Lagao sam da imam pet godina manje kako bih lakše uspio u konkurenciji sa mlađima. Potpisao sam mnogo unosnih ugovora i porodici sam donio dosta novca. Međutim, sa novcem je došao i razdor. Kako bi zadržao sav novac za sebe, moj otac je majku žrtvovao u obredu crne magije. U snu mi je došlo njegovo pitanje hoće li to uraditi. Odbio sam, ali on je to već učinio – rekao je N'Zigou koji je potom nastavio ovu priču.

– U to vrijeme sam imao seksualne odnose sa svojom tetkom, zatim i rođenom sestreom, te bliskim prijateljem. Nakon toga sam ušao u vezu sa drugim muškarcem. Molim vas za oproštaj – rekao je ovaj fudbaler, a prisutni su bili šokirani onim što je izgovorio, prenosi sportsport.ba.

Shiva je u dresu Nanta igrao do 2005. godine i postigao je tri gola u 33 utakmice, ali je potom krenuo strmoglavi pad karijere i igrao je većinom po afričkim klubovima.

Za selekciju Gabona je u 24 utakmice postigao pet golova.