Šta u seksu vole slobodni, a šta zauzeti muškarci

I muškarci su poput žena komplikovani iako to ne žele da priznaju. Ovo pravilo potvrđuju njihove tajne seksualne želje koje često ne izgovaraju naglas.

Ukoliko ste u braku, u krevetu važe drugačija pravila od onih za samce koji često osobu tek upoznaju, tvrde stručnjaci magazina Glamur. Slobodni muškarci u novoj vezi paze na detalje u seksu jer ne znaju šta da očekuju, pa su vrlo oprezni. Oženjeni muškarci u jednoj su se anketi izjasnili da im je najdraži seks pomirenja, ali bez prethodne svađe. Istakli su da bi rado malo začinili stvari kojom psovkom i cijepanjem odjeće kao poslije prave svađe.

Oralni seks

Uvek poželjan! Slobodni muškarci kažu da su spremni da uzvrate istom mijerom, ali istraživanja pokazuju da je želja kod dama u skladu sa finansijskom krizom u svijetu. Ako ste ovo pročitale, znajte da svom dragom uskraćujete jednu od najvećih potajnih želja što se seksa tiče.

Oženjeni muškarci kažu da supruge često samo "odrade" posao, pa bi im bilo draže da ga dobijaju rijeđe, ali vatreno kao na početku veze.

A seksi odeća je...

U novoj vezi muškarci pokazuju romantiku tako što će vam predložiti da nosite njegovu košulju jer će ostatak dana mirisati na vas. Kako to već biva u braku, žene često seksi krpice zamjene konformnom odjećom. Supruga ćete začas motati oko malog prsta ako se potrudite da obučete neko seksi donje rublje - to će mu biti draže od gaćica sa macama i isprane pidžame.

U Krevetu

Ako niste u dugoj vezi ili braku, on će cijeniti ako mu kažete šta i kako volite, a još draže bi mu bilo da sve pokažete i lagano ga provedete korak po korak do obostranog zadovoljstva.

Muškarcima u braku manjka malo fantazije i neko iznenađenje. U anketi su rekli da bi ih usrećilo ako sa njima podijelite tajne misli koje će razbiti rutinu. Odvedite ga na neko mijesto ili izmislite scenario zbog kog će vas već isto veče moliti za još.

Gde bi ste najradije imali seks

Na početku veze birali biste mesta gde još to niste uradili. Jedno od najpoželjnijih je kancelarija - pa se osokolite, rizikujte i pozovite ga ukoliko ste sami i radite do kasno.

Muškarci u braku su manje zahtevni. S obzirom da živite zajedno, njima bi dobro pao seks koji nije u kuhinji gdje ujutro razgovarate o tome ko će zbrinuti djecu i kupiti hranu ili u dnevnom boravku gdje uveče muku mučite kako da platite ratu kredita. Zato probajte u ovom ludom ritmu naći vremena i sa mužićem se zabaviti na nekom drugom mjestu.