Objavljene uznemirujuće fotografije sa uviđaja nakon pronalaska tijela Davida Dragičevića

Davor Dragičević, otac tragično nastradalog Davida Dragičevića, juče je pokazao građanima okupljenim na "Davidovom Trgu" u Banjaluci nekoliko fotografija sa uviđaja, nakon pronalaska tijela njegovog sina.

Slobodan Vasković na svom blogu objavio je fotografije uz dozvolu Davora Dragičevića i naglasio da one predstavljaju izuzetno uznemirujući sadržaj!

Ono što je zaista šokantno, navodi Vasković, jeste činjenica da su vršene intervencije na lešu, odnosno njegovoj odjeći.

-Jasno je vidljivo da je kaiš na pantalonama, u kojima je nađeno Davidovo tijelo, otkopčan, ali i da je na drugim fotografijama zakopčan i to vrlo čvrsto. Ko se usudio i iz kojih razloga intervenisati na opisani način i vezati kaiš? Očito je da je neko od prisutnih uviđaju imao vrlo snažan razlog za to.  Na taj način su kompromitovani dokazi, a odjeća jeste dokazni materijal, što fotografije MUP-a i potvrđuju- piše Vasković.

Pitanje je, kaže, i šta je dežurni tužilac Biljana Janković, koja je 24.03. izašla na lice mjesta, preduzela i zašto nije spriječila ove postupke?

Najvažnije pitanje glasi: da li su u Davidove džepove podmetnuti predmeti iz kuće Đorđa Rađena, upravo u trenutku kada mu je neko od prisutnih uviđaju skopčavao kaiš?!

Nastavak teksta i fotografije uznemirujućeg sadržaja pogledajte OVDJE